Kotisivut yritykselle? Me lupaamme sinulle

Koodaammeko sivustosi vai haluatko kenties käyttää maailman suosituimpia järjestelmiä, kuten WordPress?

WordPress
Nykypäivänä WordPress on luonnolinen valinta verkkosivusi pohjaksi. Se mahdollistaa ominaisuuksillaan todella monimutkaisia järjestelmiä ja vieläpä ilmaiseksi. Kaikki WordPress sopimuksemme sisältävät ilmaiseksi verkkohotellin, verkkotunnuksen ja sivuston ylläpidon vuodeksi.
Koodattu verkkosivu
Tahdotko että sivustosi on tehty käsin alusta loppuun? Vaaditko verkkosivultasi juuri sellaisia ominaisuuksia, joita itse haluat? Koodatut verkkosivumme mahdollistavat ihan mitä vain. Niiden muokkaaminen ilman koodaustaitoja on hankalampaa, mutta me hoidamme päivitykset sinulle edullisesti.
Drupal
Drupal on järjestelmänä todella hyvä. Se mahdollistaa monimutkaisia sivustoja ja sitä on WordPressin tavoin helppo päivittää itse.
Previous
Next

Miten projektimme toteutetaan?

Suunnittelu
Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta. Suunnittelemme antamiesi tietojen perusteella sivustosi teeman, sisällön ja hakukoneoptimoinnin.
Suunnitelman varmistus
Varmistamme suunnitelman aina ennen toteutusta. Saat laajan suunnitelman ja voit muuttaa sitä haluamallasi tavalla.
Toteutus
Toteutusta voit seurata livenä sivustollasi. Voit myös toteutuksen aikana ottaa yhteyttä ja pyytää muuttamaan jotain. Tehdään sivustosta juuri sellainen, kuin sinä haluat.
Julkaisu
Koittaa hetki, kun saat meiltä tiedon sivustosi valmistumisesta. Tarkastat sivuston ja annat luvan julkaisuun. Julkaisun voit myös tehdä itse, jos haluat. Julkaisun jälkeen palveluun kuuluu sivuston analysointi. Autamme mielellämme analysoimaan kävijöiden ja asiakkaiden käyttäytymistä sivustolla. Analysoinnin jälkeen sivustoa voidaan vielä muokata, eikä se maksa sinulle mitään.

Mietitkö seuraavia asioita?

Verkkohotellimme on nopea

Verkkohotelleistamme tarjoamme vuodeksi ilmaiseksi Luksus version. Luksus versiossa riittää kaistaa, sillä se on rajaton.

Riittääkö tallennustila?

Kyllä. Tallennustilaa saat Luksus versiossa rajattomasti. Voit siis tallentaa juuri niin paljon, kuin haluat.

Onko verkkohotelli turvallinen?

Kyllä. Takaamme, ettei tietojasi anneta muille ja järjestelmää hallinnoi palveluntarjoaja, jonka jälleenmyyjänä toimimme. Myös sivustosi turvallisuus on huippuluokkaa. Pakettiin kuuluu SSL-Varmenne, joka takaa asiakkaittesi turvallisuuden sivustollasi.

Jännittääkö hinta ilmaisen vuoden jälkeen?

Tuotteellamme on kiinteä 9,99€ kuukausihinta. Ilmaisen vuoden jälkeen voit jatkaa tilausta tai siirtää palvelusi toiselle palveluntarjoajalle. Sivuston siirron voit tehdä itse tai ostaa meiltä palvelun siihen. Verkkotunnus maksaa noin 8-15€ / vuosi riippuen tunnuksesta.